Sofie Geving

go pro

February 13th, 2014

Hei! Lite som skjer her i Manly fortiden. Viser seg at sykdom har spredt seg som ild i tørt gress her på etasjen, så har vært forkjølet og hatt feber, men begynner å bli bedre nå. Så igår måtte jeg ned til Manly for å kjøpe gave til meg selv:

hihihihi
Så nå skal jeg filme masse framover!!!! Særlig på surfecampen neste helg :D Testet det litt på veien hjem:


Ellers sitter jeg bare å venter på middag, også skal jeg på fire warden-kurs etterpå. Får attest på det, og det var visst veldig bra for cv’en. Så ja.. Hero of the day. I morgen blir det beach-party nede i Manly også ice-breaker party på skolen etterpå.

2 Responses to “go pro”

  1. Mamma

    Kos dæ videre. Fint dyr på nederste bildet…..

  2. Arne Geving

    Det var mye party :-) Men ser du koser deg. Bra det.

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Sofie Geving. All rights reserved.