Sofie Geving

siden sist

February 19th, 2014

Skrev dette i går, men så gikk jeg tom for internett :( Skal bli flinkere til å skrive mer her inne, promise. 

Siden sist har jeg vært på fire warden kurs, så nå har jeg fått pynt på døra:

Om to uker skal det være brannøvelse på skolen, så da skal vi ha drilling.

På fredag var det “beach-party” så da møtte vi opp i bakgården, fikk gratis drink og blå skole t-skjorte, før en buss hentet oss og slapp oss av nede i byen her. Også gikk alle samlet gjennom gågata til stranda, og “tok over Manly”. Var å så på skating i forbindelse med Hurley Australian Open, også var det en liten konsert etterpå. Men vi dro mens de varmet opp. Og det var alt jeg fikk sett av Australian Open….På kvelden var det Ice-breaker party med bar i bakgården og de hadde gjort om cafeen til dansegulv. Var bare der også dro jeg opp på rommet etterpå, flink student. Resten av helga var det bare regn, så var bare inne på skolen. Heldigvis er det fortsatt varmt, så jeg går  i shorts enda.

I går hadde vi prøveeksamen, satt til halv 3 kvelden før, og prøvde å få inn noe stoff inn i hjernen… men nei. Men rett etter prøven var levert inn, så kom sola tilbake gitt. Tok bussen til et kjøpesenter som ligger litt unna byen, også dro vi rett på stranden en tur etterpå. Om kvelden var jeg helt død, så da ble det full avslapping.

I dag hadde vi laaang dag på skolen, jeg måtte en tur til Manly for å kjøpe en sekk til surfcampen i helga også var planen var å ligge på stranden å lese etterpå. Men vips, så var tid og penger borte, så da måtte jeg opp for å spise middag. Tirsdag er dagen hvor alle studentene drar ut her i Manly, så det er mange som har dratt ut, men jeg MÅ gjøre ex.phil. Kjedelig :(

Og det var de bildene jeg har tatt de siste dagene…. Har filmet en del da, så skal prøve å få lagd en liten film til uka. Men nå må jeg løpe til ferja, skal endelig en tur til Sydney igjen :D

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Sofie Geving. All rights reserved.