Sofie Geving

Bondi Beach & shark-alarm

February 21st, 2014

På onsdag dro vi jo til Sydney etter skolen. Var der i et par timer å så i butikker før vi på impuls heiv oss på en buss til BONDI BEACH!! Turen tar rundt en halvtime. Regnet hølja ned gjennom hele turen i Sydney, så det var bare surfere på stranda. Og… jeg så lifeguards og de sto å filma oppå huset. Starstruck.

På vei hjem til Sydney, dro vi å spiste på en indisk restaurant, og når vi kom hjem var det så sent at jeg bare gikk rett til sengs.Igår snudde været om totalt med strålende sol, så gikk ned på stranda rett etter forelesning. Klarte å glemme å smøre leggene, så nå ligger jeg her illrød :( OGSÅ…… gikk shark-alarmen!!!!! En hai hadde blitt observert i Manly, så da løp alle ut av vannet gitt.

I dag (fredag) er det endelig tid for surf-camp. Kommer en buss å henter oss på skolen klokken 4, så nå må jeg begynne å pakke. Bussturen tar rundt 6-7 timer, og jeg tror vi skal i bushen uten internett og dekning. Så oppdateringer kommer på mandag. Gleder meg til å prøve ut surfing :D :D

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Sofie Geving. All rights reserved.