Sofie Geving

Surfcamp 21-23 februar

February 24th, 2014

På fredag ble vi hentet på skolen klokken 4 av en buss som skulle kjøre oss til Surf-campen. Var midt i rushen så vi kom ikke fram til Crescent Head før over midnatt. Da fikk vi bare en kjapp omvisning før vi la oss klokken 2. 
På lørdag våknet jeg halv 6 for å se soloppgangen på stranda. Da vi skulle gå opp til campen igjen, var to av instruktørene å surfet, og da så vi en flokk med delfiner som svømte rett ved surferne :D  Roomien min in action!


Både lørdag og søndag hadde vi surflessons, og det er det morsomste jeg noen gang har gjort. Har kjøpt bilder av fotografen som tok bilder hele helga, får de til uka, så kanskje kommer det noen surfebilder av meg :) Men virket som at han var der hver gang jeg datt av, så kanskje ikke…

Men har virkelig hatt en av de beste helgene i hele mitt liv, ville ikke dra hjem på søndag. Har ikke hatt dekning på mobilen, så den har ligget urørt i sekken. Jeg har levd på regnvann og fått et innblikk i den laid-backe holdningen til australienerne.

På søndag etter jeg var ferdig med å surfe, dro jeg ned for å se på den andre gruppa, og på vei tilbake kravlet denne rett foran føttene mine:


Så nå har jeg sett det og!! Også dro vi tilbake til stål-senger og skole :( Hadde ikke veeeldig lyst til å dra hjem.

I dag har det vært sol, så da ble det stranda etter ex.fac og resten av kvelden skal jeg bare slappe av. Vi har bare to forelesninger igjen med ex.fac, før det er eksamen neste fredag…. Men etter det blir det ferie en hel uke :D Vi var innom et reisebyrå i dag for å se på muligheter, så enten blir det at jeg drar tilbake på surfecampen eller til Cairns, Great Barrier Reef, hostell og en natt i regnskogen. Klarer ikke å bestemme meg.. Ellers skal vi til sjømannskirka her i Manly for å spise grøt () og vafler på fredag, og på lørdag skal jeg på dagstur til Blue Mountains for å se koala og kengeruer :D :D

One Response to “Surfcamp 21-23 februar”

  1. Julianne

    Viiiill åååå!!! du leve det gode liv no haha :D

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Sofie Geving. All rights reserved.