Sofie Geving


Hello! På fredag hadde vi eksamen i ex.fac. Har hatt leseuke hele denne uka, så lite spennende som har skjedd, har såvidt vært utenfor skolen. Men fredag klokka 1 ble det endelig ferieee!!! Feiret med en bytur på fredag, og i går var jeg på festival i Sydney. Trodde høsten hadde kommet til australia, men så ble det plutselig sommer igjen gitt. Passet bra når tusenvis av mennesker stod klemt inntil hverandre, det var svett! Men herregud så gøy. Macklemore, Pharell Williams og Tinie Tempah var helt sykt. Stod helt inntil scenen på Tinie Tempah :D Filmet masse med GoProen. I dag var det også sol, så jeg har ligget på stranden i hele dag. Nå har ca. alle de norske studentene dratt på ferie. Og i morgen klokken 7 om morgenen går bussen min til surfcamp, der jeg skal være i ei hel uke. All by myself! Blir forhåpentligvis gøøy. Nå er klokken straks 23:30, og jeg må opp 04:30 for å komme meg til Sydney, så nå skal jeg legge meg. Sees om ei uke!

 

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress. Theme developed with WordPress Theme Generator.
Copyright © Sofie Geving. All rights reserved.